Ceylon Organge Pekoe: Sri Lanka heette vroeger Ceylon. Deze thee dankt zijn naam dan ook aan zijn oorsprong. Ceylon Orange Pekoe is een melange van verschillende hoge kwaliteit theeën uit Ceylon. Helder, rijk, koperkleurig aftreksel met een lekkere lichte, fris zoete smaak.
Lapsang Souchong: Gerookte thee is een thee die is verflenst boven vuren van naaldhout en dan gevuurd en gerold. Ze worden vervolgens in vaten geperst en afgedekt met lappen. Na het fermenteren wordt de thee opnieuw gevuurd en gerold. Hierdoor ontstaat de donkere thee met het karakteristieke rokerige aroma en zachte afdronk met een dieprood aftreksel.
Yunnan: Thee uit de provincie Yunnan in China, met een unieke lichte, bloemige, scherpe en wat zoetige smaak. In de provincie Yunnan wordt al meer dan 1700 jaar thee gemaakt en er wordt verondersteld dat hier ook de oorsprong van de eerste theeplanten bevindt.
Keemun: Een beroemde, prijswinnende, thee met een geurend boeket en een zoet bloemig en verfijnd aroma. Hij is te herkennen aan de dunne reepjes die worden gevormd door het zorgvuldig rollen van de bladeren zonder ze te breken.
Assam Ithakhooli: Deze thee komt uit het grote theegebied met zijn karakteristieke Assam thee. De Assam Ithakhooli heeft een moutig en volle smaak. Het aftreksel geeft een dieprode kleur.
Darjeeling 1 flush: De meest delicate en exclusieve thee komt van de eerste pluk na de winter (van februari tot half april). Nieuwe scheuten ontluiken en in een korte periode moeten deze nog tere blaadjes worden geplukt. De First Flush thee is bloemig, fris, vol aromatisch en heeft een typische muskaat smaak. De kleur is vaak groener dan de andere flushes.
Darjeeling 2nd flush: Hoewel de First Flush exclusiever is, wordt de Second Flush (van half juni tot half juli) vaak lekkerder gevonden. Deze zomerpluk levert een rondere, rijpe en volle thee op met dezelfde muskaatsmaak waar de Darjeelingthee bekend om staat. Deze muskaatsmaak is nog het beste te vergelijken met de smaak van een druivenpitje.
China Jasmijnthee: Jasmijnthee of Yasmine Tea is een populaire natuurlijk gearomatiseerde thee uit China. Qua fermentatie is het een combinatie tussen groene en zwarte thee. De thee wordt op een bijzondere manier geproduceerd: nadat de thee kort is gefermenteerd wordt de thee afgedekt met een vochtig laken met daarop de bloesem van Jasmijn zodat de thee de geur kan opnemen. De oude verwelkte bloemen worden regelmatig vervangen voor nieuwe bloesem. Er is ongeveer 10 kg bloesem nodig voor 10 kg Jasmijnthee.